Vacatures TC Hellendoorn

21 januari 2024


Vacatures TC Hellendoorn
T.C. Hellendoorn is op zoek naar verschillende vrijwilligers om onze mooie vereniging op verschillende vlakken te versterken. Help jij ons om ervoor te zorgen dat wij een goed georganiseerde tennisclub blijven?

Secretaris:
Ben jij een nauwkeurig, verbindend en flexibel persoon en wil jij wat betekenen voor T.C. Hellendoorn? Dan zijn wij opzoek naar jou/ jullie! Deze functie mag je alleen doen maar dit mag ook ingevuld worden door twee personen. De volgende taken zijn goed te verdelen: bijhouden van inkomende mail, notuleren tijdens vergaderingen, agenda’s opstellen, bijhouden van de actie- en besluitlijst en interne communicatie.

Evenementencommissie:
De huidige evenementencommissie heeft aangegeven dat zij stoppen met het organiseren van diverse activiteiten. Wij danken alle leden van de evenementencommissie voor hun inzet de afgelopen jaren.

Toernooicommissie:
Om toch te zorgen dat het Reflex Intersport open dubbeltoernooi, de clubkampioenschappen en het Noabers kersttoernooi door kunnen gaan zoeken wij vrijwilligers die zich willen verenigen in een nieuw op te richten toernooicommissie. Lijkt het je leuk om te helpen bij zowel de voorbereiding, het toernooi zelf en het opruimen? Dan zijn wij voor deze commissie op zoek naar jou.

Dagactiviteitencommissie:
Vind jij het leuk out of the box te denken en lijkt het je leuk om een (tennis) activiteit te organiseren? Dan is dit echt wat voor jou! Hierbij kun je denken aan een racketmix, stratentennis, kaarten, bingo etc. Je hoeft niet bij alle activiteiten betrokken te zijn! Lijkt je dit wat, meld je dan snel aan! Bij interesse kun je mailen naar: [email protected]  

 

Met sportieve groet, Het bestuur van TC Hellendoorn         

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 656 134

TC Hellendoorn

Imminkservestraat 2
7447 AZ Hellendoorn

KVK-nummer

40074508