De clubkampioenschappen zitten er weer op. Vanaf 17 juni tot en met 1 juli zijn er 133 wedstrijden gespeeld op park de Voordam.

De eerste 10 dagen zijn alle poulewedstrijden afgewerkt. De laatste week werden de afvalschema’s uitgespeeld. Wat mij vooral opviel was dat de jeugd goed voor de dag kwam bij de senioren. Er waren enkele fraaie partijen bij waarbij de senioren flink aan de bak moesten om hun wedstrijd tot een goed einde te brengen… of…. uiteindelijk verloren. Petje af!

De laatste paar dagen hebben we een enkele fikse bui gehad, waardoor we met sommige vrijwilligers de banen droog hebben gemaakt. Hiervoor dank. Daardoor konden er uiteindelijk later op de avond nog wedstrijden gespeeld worden en kwam het schema niet in de knoei.

Op zaterdag 1 juli zijn dan de finales van de clubkampioenschappen afgewerkt. Menigeen die op het park kwam in de loop van de dag keek z’n ogen uit naar wat de evenementencommissie had neergezet. Een buitenbar in het zand, afgebakend met pallets rondom en een mooie tent hier overheen. Verder aangekleed met mooie verlichting/versiering e.d.

De finales waren om een uur of 6 ten einde, waarna onze voorzitter de prijsuitreiking heeft verricht samen met Miranda (voorzitter evenementencommissie).

Gelijk hierna begon de feestelijke afsluiting … men kon hamburgers eten, cocktails drinken en er was muziek, geregeld door Clemens Jorissen (waarvoor dank!). Een mannetje of 50 heeft al met al tot in de late uurtjes een prima feest kunnen vieren.

Wij bedanken iedereen die in deze weken heeft meegeholpen met; de kantinedienst, banen sponzen, wedstrijdleiding, aankleding buiten, parkonderhoud en noem maar op. En….. natuurlijk jullie als deelnemers…

Volgend jaar maar weer….!

Namens de evenementencommissie

AW