Van vrijdag 7 september tot en met zondag 16 september organiseert Tennisclub Hellendoorn in samenwerking met TC Nijverdal en Haarlese TC de Hellendoornse Kampioenschappen.
Wil jij de eer van je club verdedigen? Zou je het graag eens willen opnemen tegen andere tennissers en rivalen uit de gemeente (of eigen club)? Of wil je simpelweg weer actief zijn na een heerlijke vakantie? Geef je dan nu op! Win jij in jouw categorie dan mag jij je een heel jaar kampioen noemen van de gemeente Hellendoorn!

Leden kunnen zich nog tot en met 2 september (sluitingsdatum) voor dit toernooi inschrijven op www.toernooi.nl. Geen lid, maar wel woonachtig in de gemeente Hellendoorn? Dan kun je ook meedoen en je opgeven via www.toernooi.nl.

Inschrijven kan in de categorieën A, B1, B2, C en 50+. Nieuw dit jaar is dat de jeugd (boven de 12 jaar) zich kunnen opgeven bij de senioren.

Wij hopen op veel deelname in alle categorieën en gaan met de 3 verenigingen graag de sportieve strijd met elkaar aan! Als je graag mee wilt doen, wacht dan niet langer en schrijf je in.

De evenementencommissie