Rabobank Noord-West Twente heeft ook dit jaar weer een bedrag van €200.000 beschikbaar gesteld voor sponsoring via de Rabobank clubkas campagne, een deel hiervan kunnen wij als vereniging krijgen, door simpelweg zo veel mogelijk stemmen te verzamelen.

Het jaar 2018 heeft ons ongeveer € 400,- opgeleverd, een bedrag dat wij dit jaar graag zouden overtreffen. Het enige wat we hiervoor moeten doen is zorgen dat er meer mensen op onze vereniging stemmen. Dit kan worden gedaan vanaf 19 maart tot met 7 april. Iedereen vanaf 12 jaar die bij de Rabobank bankiert  krijgt hiervoor persoonlijk een mail van de Rabobank. Het zou mooi zijn als we ook mensen uit onze directe omgeving, die geen directe band met onze vereniging hebben, zouden kunnen verleiden tot het uitbrengen van een stem op onze fantastische club. Wij dagen dan ook bij deze iedereen uit om zo veel mogelijke stemmen te verzamelen en het toch al mooie bedrag van vorig jaar te overtreffen.

Hier is uw stem letterlijk geld waard, dus vergooi hem niet!

De definitieve uitslag wordt tussen 15  en 19 april bekend gemaakt.

Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van de kantoren komen. De Rabo medewerkers helpen graag met het uitbrengen van de stemmen.