Op zaterdag 27 januari is het snerttoernooi opnieuw georganiseerd.

Een jaarlijks terugkomend evenement welke altijd populair is onder de leden.
Ook dit jaar was er weer ruimschoots voldoende opgave, liefst 40 enthousiastelingen hadden zich opgegeven.
Door ziektes van enkelen viel de opkomst uiteindelijk iets lager uit.

De eerste spelers waren om 13:45 uur aanwezig op het park. Er stond koffie klaar en een plak cake voor iedereen. Iets na tweeën heette de organisatie van dit gezelligheidstoernooi iedereen welkom en kon er gestart worden met de wedstrijden. De rackets werden zoals gebruikelijk door elkaar gemengd en zo kwamen de koppels tot stand. Dit heeft de hele middag meer dan voldoende leuke wedstrijden opgeleverd. Na afloop van de wedstrijd gingen de rackets weer op de hoop en werden er nieuwe koppels geloot.
De wedstrijden duurden tot ongeveer kwart over 5.

Ondertussen stond in de kantine de Glühwein klaar. Deze werd ons aangeboden door Gall en Gall (Gradus Averesch). Daarvoor onze dank. Een ieder kon deze tot zich nemen.

Zo tegen half 6 kwam de tweede sponsor aangereden. Hij had overheerlijke, goed gevulde snert bij zich! Gerben Kamphuis van Keurslagerij Kamphuis heeft deze aangeboden. Ook daarvoor onze dank. Deze hebben we met z’n allen gelijktijdig genuttigd met daarbij een plak roggebrood met katenspek. Onder het genot van een drankje werd er nog gezellig nagezeten……

Iedereen bedankt voor de deelname en we zien jullie graag bij een volgend evenement terug.

De evenementencommissie