Via deze weg willen wij u als sponsorcommissie graag op de hoogte houden waar we als commissie mee bezig zijn, en welke vorderingen wij hierin maken. Vanaf nu zullen wij met enige regelmaat een update op de website plaatsen.

Velen van u hebben het wellicht al gezien, maar eind 2018 heeft Harry Velding zich, naast zijn actieve carrière als tennisser en vrijwilliger, ook als sponsor aangemeld bij de club. Op baan 3 is het prachtige nieuwe doek te bewonderen. Harry dank voor dit waanzinnige gebaar!

Tevens kunnen we u melden dat we ook voor het “bord van 50” een tweetal nieuwe sponsoren hebben mogen verwelkomen.

Allereerst ons heren 1 team: Paul, Bram, Thijs, Daniel en Peter, bedankt voor dit mooie initiatief, en laten we hopen dat velen jullie voorbeeld mogen volgen.

Ook Het Kluspunt, de doe het zelf en hobby zaak uit Hellendoorn, heeft zich verbonden aan de club van 50. Ook aan hen een hartelijk welkom en een blijk van waardering voor deze steun. De bijbehorende stickers voor op het bord zijn besteld en worden zo snel mogelijk geplaatst.

Wellicht is het u ook opgevallen dat we op het afhangbord in de kantine een nieuwe sponsor hebben staan. Primera Hoffman heeft zich als multimedia sponsor aangemeld, en heeft op deze manier een primaire plek gekregen in ons clubhuis.

Verder kunnen wij u melden dat er vergevorderde afspraken zijn gemaakt met een tweetal nieuwe bord sponsoren. Het betreft de firma Kötter Wonen uit Nijverdal en Grieks restaurant Sirtaki, eveneens uit Nijverdal. Zij hebben zich voor de komende 3 jaar als bord sponsor aan de club verbonden.

Wij hopen binnenkort goedkeuring te krijgen voor de productie van deze borden, zodat zij voor de start van de competitie op het sportpark te bewonderen zijn.

Mochten u vragen hebben of informatie wensen over de sponsormogelijkheden, kunt u zich melden bij  1 van de commissie leden.