Op zaterdag 22 augustus zijn we begonnen met de clubkampioenschappen bij onze vereniging. Later dan we normaal starten… Oorzaak hiervan is natuurlijk het Covid-19 virus. We konden niet inplannen… Echter, op het moment dat het bericht kwam van het RIVM dat er weer getennist mocht worden, zijn we bezig gegaan: na de bouwvak starten met de clubkampioenschappen. Het aantal deelnemers is lager dan vorige jaren, dit natuurlijk omdat enkelen nog op vakantie zijn/waren en ook door het virus. Begrijpelijk dat niet iedereen gelijk weer op het park wil komen…

Wel is het zo dat het park zo is ingericht dat we met z’n allen op 1,5 m kunnen zitten. Het terras is hier groot genoeg voor. Ook in de kantine is alles zo ingericht dat we op goeie afstand van elkaar kunnen zitten. Samen zorgen we ervoor dat we op deze manier gezellig met elkaar kunnen genieten van tenniswedstrijden en een drankje op het terras. Hou je aan de richtlijnen en we kunnen nog een leuk vervolg van het seizoen tegemoet zien.

Zo ook op dag 1 van de clubkampioenschappen: op de planning staan de eerste wedstrijden. Deze duurden tot een uur of vier. Aansluitend hieraan hebben wij van de evenementencommissie een barbecue geregeld en daarbij ook nog een veiling. Bart Vaarwerk heeft er persoonlijk voor gezorgd dat iedereen het gewenste stukje vlees aangeboden kreeg. Verder stond er stokbrood klaar en waren er lekkere salades. Top gedaan. Ongeveer 30 mensen hebben deelgenomen aan de barbecue en nog eens een groepje extra mensen waren aanwezig als toeschouwers en kwamen voor de veiling. Een zeer geslaagde eerste dag!

Veilingmeester Dennis Stijntjes heeft er samen met de aanwezigen voor gezorgd dat we het meeste van ons meubilair verkocht hebben! Bravo… Stoelen, (bijzet)tafels, statafels en zelfs barkrukken gingen van de hand wat onze club een mooi extra centje heeft opgeleverd.                    

Allemaal bedankt!!

Met op de achtergrond een muziekje bleef het nog een poos gezellig op ’t terras.

Wij bedanken iedereen voor de aanwezigheid op deze mooie dag en de gezelligheid.

Zaterdag 5 september zijn de finales van de kampioenschappen. Kom kijken vanaf 12.00 uur en moedig je favorieten aan… Op www.toernooi.nl vind je het speelschema.

De evenementencommissie