Update 18 augustus 2020:

 

Door het aangescherpte Coronabeleid vanuit de regering zullen we met directe ingang moeten registreren wie er gebruik maak van het terras en/of kantine van de tennisclub.

Deze registratie zal gedaan worden door degene die kantinedienst heeft, iedereen die zich niet in via het afhangbord heeft aangemeld dient zich bij de bar te melden.

De gegevens zullen alleen voor dit doeleind gebruikt worden en bewaard in de kluis van de kantine. Na 14 dagen zullen de formulieren vernietigd worden.

 

Update 30 juni 2020:

 

Zoals jullie wellicht hebben vernomen mogen we vanaf woensdag 1 juli weer gebruik maken van de kantine bij onze sportvereniging. Helaas is dit nog niet zonder voorwaarden.
Voor binnen geldt dat alleen mensen die daadwerkelijk hebben getennist en daarvoor een reservering via de clubapp hebben gemaakt, gebruik mogen maken van de kantine. Hierbij dient men echter ook nog rekening te houden met de 1,5 m afstand regel, zoals deze overal geldt. Dit houdt dus in dat de capaciteit van de kantine beperkt zal zijn.

Wij hopen dan ook dat we allemaal rekening kunnen houden met het feit dat iedereen wel graag wat wil drinken, dus houd plekken binnen niet bezet ten koste van anderen.

Voor het gebruik van het terras gelden weer andere richtlijnen. Hier is het niet nodig om te reserveren, maar ook hier geldt de 1,5m afstand. Verder is het alleen toegestaan om plaats te nemen op de daarvoor bestemde stoelen en krukken. Staan op het terras, maar ook in de kantine, is niet toegestaan. Per tafel mogen zowel binnen als buiten maximaal 2 personen binnen 1,5 m zitten, ook als zij niet uit 1 gezin komen. Vanaf 3 personen moet iedereen die niet uit 1 gezin komt, 1,5m afstand houden. De gemeente kan hier handhavend tegen optreden.

Nu de kantine weer open kan willen we ook de mensen weer de gelegenheid bieden om gebruik te maken van de kleedkamers en de douches, echter hier geldt ook de 1,5m regel. Daar komt bij dat een gedeelte van het meubilair, welke uit de kantine is gehaald, is opgeslagen in de kleedkamers. Hierdoor is de beschikbare ruimte dus beperkt. Naast toegang tot het toilet is het voor spelers ook mogelijk om te schuilen tijdens een regenbui.

Wij hopen als bestuur dat we met elkaar de verantwoordelijkheid dragen om, voor iedereen die dit graag wil, het gebruik van de kantine mogelijk te maken, ook als dit in houdt dat we wellicht niet zo lang kunnen blijven zitten als we wel graag zouden willen.

Wij rekenen op jullie medewerking.

Een sportieve groet,
Het bestuur.