We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar over een aantal weken gaan ruim 27.000 tennis- en padelteams de baan op voor de KNLTB Competitie 2020! Vanaf vandaag is de competitie-indeling te bekijken op MijnKNLTB of in de ClubApp.

Competitie en corona

Helaas is het coronavirus nog niet verdwenen en moeten we ons allemaal houden aan de geldende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Houd dus tijdens de competitie rekening met deze maatregelen en eventuele aanvullende richtlijnen die gelden op de verenigingen die je als teams bezoekt.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor de speeldag staan de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen op MijnKNLTB. Daar zijn ook de gegevens van andere verenigingen, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder te vinden.

Digitale teamopstelling

Sinds vorig jaar dienen aanvoerders de uitslagen direct na afloop van een wedstrijd digitaal in te voeren op MijnKNLTB. Een logisch vervolg hierop is de digitalisering van de teamopstelling voor aanvang van een competitiewedstrijd. Vanaf dit najaar gaan alle teams van deze nieuwe functionaliteit in MijnKNLTB en de ClubApp gebruik maken, de papieren wedstrijdformulieren zijn daarmee verleden tijd. Binnenkort ontvangen de aanvoerders van de teams hier meer informatie over.