Dit jaar is het 40 jaar geleden dat Wim Goos KNLTB tennisleraar is geworden en al die tijd is hij verbonden geweest aan TCH. Reden voor het bestuur om hem een jubileumdag aan te bieden op zaterdag 23 september. Het wordt een dag voor Wim én voor de hele vereniging, dus ook jij bent uitgenodigd om deze dag mee te vieren! Er is een mooi programma samengesteld voor jong en oud.

9:00 – 12:00 KNLTB Tennis on Tour JEUGD: een tennisfeest voor alle jeugd tot en met 15 jaar. Er wordt een te gekke tennisclinic gegeven met toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen zoals: de Speedcheck, de Dunlop Slingerbag Challenge, de Reactie Challenge en de Mega Volley Battle. Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen.

12:30 – 15:30 ‘Wim’bledon Tennisclinic: een reis door de tennistijd voor alle leden vanaf 16 jaar. ‘TennisGek’ Edwin Elzinga geeft een tennisclinic waarin we de vroegere sfeer gaan (her)beleven met verschillende ouderwetse tennis oefenvormen. Natuurlijk wordt er gespeeld met de échte witte tennisballen en met de klassieke houten en aluminium rackets waar Wim nog mee heeft leren tennissen. Een feest van herkenning.

…en vergeet je witte outfit niet! 😉

16:00 – 17:30 Receptie. Iedereen is uitgenodigd om Wim te komen feliciteren. Er zijn hapjes en drankjes en DJ Thom draait om de feestvreugde nog verder te verhogen. De receptie sluit om 17:30 uur maar, gezelligheid kent geen tijd….

Voor alle activiteiten geldt vrije deelname, maar geef je wel even vóór 9 september op via jubileum.wim.goos@tchellendoorn.nl. Ook als je niet aan de activiteiten kan deelnemen, is het een leuke dag om even naar het tennispark te komen om de sfeer te proeven.

Cadeau

Wim heeft aangegeven om in plaats van cadeaus liever een mooi bedrag over te kunnen maken naar het goede doel, KWF. Daar werken we graag aan mee, dus je kan je bijdrage aan dit mooie cadeau overmaken naar NL 41 RABO 0120 9110 78 t.n.v. Tennisclub Hellendoorn o.v.v. Cadeau Wim Goos. Dan zullen we het verzamelde bedrag op de receptie aan hem overhandigen. We gaan er samen met jullie een prachtige dag van maken!

De jubileumcommissie,

Gradus Averesch, Hendrik v.d. Berg, Yvonne Ortelee, Sander Venema en Jan Wassink

jubileum.wim.goos@tchellendoorn.nl